HandicapNL

In Nederland zijn we eraan gewend dat mensen met en zonder een handicap in twee aparte werelden leven. HandicapNL werkt aan één wereld waarin we samen werken, wonen en genieten. We komen elke dag een stapje dichter bij elkaar en dichter bij onze droom: de SamenWereld.

HandicapNL. Voor de SamenWereld. 

Wat doet HandicapNL

HandicapNL kan door de bijdragen van donateurs aan veel verschillende projecten werken, die mensen met een handicap écht vooruithelpen. Dit omvat landelijke, maar zeker ook regionale en lokale projecten op het gebied van wonen, werken en vrije tijd. Enkele voorbeelden zijn: het toegankelijk maken van festivals, het aanbieden van vriendschappen met Buddies en het mogelijk maken van aangepaste woonvoorzieningen . Hiermee wil HandicapNL zorgen dat iedereen met een handicap de kansen en handvatten krijgt om écht het maximale uit het leven te halen.

Meer informatie over HandicapNL of haar activiteiten

Gratis E-boekje ‘Toegankelijke uitstapjes in eigen land’

Het boekje ‘Toegankelijke uitstapjes in eigen land’ staat boordevol tips om er op uit te trekken. Lees andere over de leukste activiteiten, de gezelligste rolstoelvriendelijke horeca en musea, toegankelijke festivals en wandelroutes in de natuur.

Download het e-booklet

Ontdek de passie van: