Fit for Life by Coloplast

Fit for Life is het programma met als doel mensen met een darm- en/of blaasprobleem te ondersteunen fit(ter) door het leven te laten gaan.
Coloplast streeft ernaar om samen met mensen met een dwarslaesie manieren te ontdekken om gezonder, prettiger en energieker door het leven te gaan. Bijvoorbeeld door een kleine aanpassing in het voedingspatroon, of door wat meer dagelijkse beweging.
Fit for Life bestaat uit evenementen, adviezen en inspirerende verhalen, ontwikkeld voor en door mensen met een dwarslaesie, hun partners en familieleden en zorgprofessionals. Het is opgezet voor zowel huidige revalidanten, als voor hen die al jaren geleden bij een revalidatiecentrum zijn geweest. Fit for Life inspireert, motiveert, ondersteunt en activeert om in beweging te komen.

Contact met Fit for Life

Coloplast

Fit for Life is een programma opgezet door Coloplast om mensen met een dwarslaesie te ondersteunen op een gezonde manier hun leven te leiden. Coloplast is producent van medische hulpmiddelen voor mensen met blaas- en darmproblemen. De belofte van Coloplast aan de gebruiker is:

  • Wij willen u helpen een actief en volwaardig leven te leiden.
  • Wij willen graag horen welke uitdagingen voor u belangrijk zijn. Want dat helpt ons te begrijpen wat u hoopt te verwezenlijken.
  • En we willen graag van u leren – en met u delen wat we van anderen hebben geleerd over het leven met een blaas- of darmprobleem.
  • We willen die vragen beantwoorden, waarvan u niet eens wist dat u ze had.
  • Wij zijn er voor u. We willen u graag helpen
Ga naar de website van Coloplast