Fit for Life

Materialen en proefpakketten

Leef jij met een dwarslaesie? Fit for Life is dé plek voor mensen met een dwarslaesie of caudalaesie, maar ook voor partners, familieleden en
zorgprofessionals. Het doel is om jou te inspireren en motiveren om fit(ter) en gezond(er) door het leven te gaan. Het biedt inspiratie voor zowel huidige revalidanten als voor mensen die jaren geleden gerevalideerd hebben.
Vraag hieronder materialen en proefpakketten aan.

Fit for Life on Tour

Verbeter je rolstoelrijvaardigheid en trek er met meer vertrouwen op uit. Fit for Life organiseert samen met het Wheelchair Skills Team Fit for Life on Tour events in de regio. Deze events bieden rollers van elke leeftijd en niveau de mogelijkheid om gratis een training rolstoelrijvaardigheid te volgen.

Meer informatie

Fit for Life Newsflash

Meld u aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe activiteiten en de laatste ontwikkelingen rondom Fit for Life.

Meld gratis aan

Luja: de nieuwe generatie katheters

Luja™ is de eerste en enige katheter met de unieke Micro-hole Zone Technology™, die ontworpen is om het risico op urineweginfecties te verkleinen. Met 50+ micro-oogjes maakt Luja het mogelijk om de blaas in één keer volledig te legen zonder de katheter te herpositioneren. Zo wordt het katheteriseren eenvoudiger.

Meer informatie over Luja

Peristeen Light: ontworpen om te ontlasten

Peristeen Light is een nieuw hulpmiddel om comfort en gemak te bieden voor mensen met ontlastingsincontinentie en/of chronische verstopping. Met zijn eenvoudige en intuïtieve ontwerp is het perfect voor dagelijks gebruik. Het is niet alleen licht en compact, maar ook discreet, zodat je het overal mee naartoe kunt nemen. Met Peristeen Light kun je laag volume (175 ml) darmspoelen, de verlichting ervaren, en het vertrouwen en de vrijheid voelen om weer zorgeloos de deur uit te gaan.

Meer informatie over Peristeen Light

Samen Leven Special ‘Fit met een laesie’

In dit magazine wordt aandacht besteed aan allerlei aspecten waar je mee te maken kan krijgen als je een dwarslaesie hebt. Een special bomvol ervaringsverhalen, interviews en tips waar je écht iets aan hebt.

Aanvragen

Gepersonaliseerde toiletpas

Durf jij de deur niet meer uit omdat je bang bent voor een ongelukje? Of vind jij het lastig om in een winkel of horecagelegenheid naar een toilet te vragen omdat je echt nú moet? Je bent hierin niet alleen. Ga er weer onbezorgd op uit met de gratis gepersonaliseerde toiletpas!

Aanvragen