Wing for Life World Run 2022

Op zondag 8 mei om 13.00 uur vindt de jaarlijkse Wings for Life World Run plaats. Omdat de hele wereld in de ban van het Corona virus is, ligt de focus dit jaar volledig op App Runs. Met de huidige regelgeving betekent dit dat je individueel, met het eigen gezin of met één vriend/familielid een eigen route rent, wandelt of rolt.

Iedereen kan vanaf elke plek meedoen met de speciale Wings for Life App! Dus wil je een bijdrage leveren aan de Wings for Life foundation? Ren of rol dan (individueel) ‘met ons’ mee in het Fit for Life team, gewoon vanaf de eigen voordeur!

Dit kan door gebruik te maken van de speciale Wings for Life World Run App. Een aantal Coloplast medewerkers rent zelf met het Fit for Life team mee en je kunt je bij ons aan sluiten!

We verdubbelen je bijdrage op basis van het inschrijfgeld en de eventuele extra gelden die je vergaart door sponsoring van familie en vrienden (tot het maximum van € 5.000,- voor de door Coloplast gesponsorde teams). Dit bedrag storten wij na de run rechtstreeks naar de stichting via de Fit for Life teampagina. Ook ontvang je een mooie bidon.

Aanmelden gaat als volgt:

Stap 1: Ga naar www.coloplast.nl/wfl en laat je gegevens achter.
Stap 2: Download de Wings for Life App:
Apple App store (iPhone)
Google Play (Android)
Stap 3: Maak een account aan in de App en registreer je voor de run
Stap 4: Koppel jezelf aan het Coloplast – Fit for Life team, door op “join this team” te klikken
Stap 5: We sturen jouw gratis bidon nog voor de Wings for Life World Run naar je op!

Na inschrijving (€ 20,-) houd je de sponsoring bij via de individuele deelnemer pagina’s op de website van de Wings for Life World Run.

Laten we met elkaar zoveel mogelijk geld inzamelen voor Wings for Life!