Fit for Life workshop: Gezond(er) en Fit(ter) worden

Woensdag 27 januari 2021 vond de derde Fit for Life online workshop plaats en is door ruim 85 personen bijgewoond. De workshop Gezond(er) & Fit(ter) werd gegeven door Sonja de Groot (Senior onderzoeker en bewegingswetenschapper Reade / VU), Rogier Broeksteeg (Fysiotherapeut Rijndam Revalidatie) en Jasmijn Holla (Lector Kracht van Sport, InHolland / Reade).
Het doel van deze workshop was handvatten geven om gezond(er) en fit(ter) met een dwarslaesie te leven en hoe je meer in beweging kunt komen.
Sonja heeft uitgelegd wat de beweegrichtlijn inhoudt en het belang van bewegen met daarbij tips om fit(ter) te worden. Rogier heeft besproken wat het betekent om gezond en fit te zijn en het verschil daartussen. En hoe je dit kunt bereiken met welke oefeningen en technieken. Jasmijn heeft een sneak preview van de WHEELS app laten zien; een complete leefstijl app met als doel om ook na de revalidatiefase te kunnen werken aan vitaliteit en een gezonde leefstijl. Zo zijn diverse modules zoals de beweegmodule en voedingsmodule aan elkaar gekoppeld, zodat ze op elkaar zijn afgestemd.
.

Bekijk de presentatie