Fit for Life On Tour

Verbeter je rolstoelrijvaardigheid en trek er met meer vertrouwen op uit. Coloplast organiseert samen met het Wheelchair Skills Team Fit for Life on Tour events in de regio. Deze events bieden rollers de mogelijkheid om gratis een uur training over rolstoelrijvaardigheid te volgen.

Wie is het WheelChair Skills team

Kees-Jan van der Klooster oprichter van het Wheelchair Skills Team was 23 jaar toen hij zijn dwarslaesie opliep. Vanaf het begin wist hij dat het niet meer goed ging komen met zijn rug, maar ook dat hij er iets van zou maken. Met diezelfde vastberadenheid en energie geeft hij nu rolstoelrijvaardigheidstrainingen.

Lees meer over Kees-Jan

Impressie Fit for Life on Tour event

Inmiddels heeft er al een aantal Fit for Life on Tour events plaatsgevonden. Bekijk welke mentale en fysieke obstakels de deelnemers hebben overwonnen. De deelnemers hebben o.a. geleerd hoe ze ‘wheelies’ kunnen maken en stoepjes op- en af kunnen gaan.

Bekijk hiernaast de impressie.

Geplande Fit for Life on Tour events in de regio

Bekijk hieronder de data voor een event bij jou in de buurt. Of schrijf je in voor de interesselijst voor een Fit for Life on Tour event bij jou in de regio.

Hou de website in de gaten voor nieuwe data!

Fit for Life on Tour regio Zuid Holland

3 april
Vanaf 13.00 uur
Rijndam, Rotterdam

Fit for Life on Tour regio Midden

9 april
Vanaf 13.00 uur
De Hoogstraat, Utrecht

Fit for Life on Tour regio Limburg

26 april
Vanaf 11.00 uur
Adelante, Hoensbroek

Fit for Life on Tour regio Noord

19 juni
Vanaf 13.00 uur
UMCG Beatrixoord, Haren

Inschrijven voor een Fit for Life on Tour event